Friday, January 28, 2022

Uppsats om att rädda privata Ryan

Uppsats om att rädda privata Ryan



Kritiskt nog, kanske hans bästa insats någonsin Yahoo. eal war är... Skillnaden i uppskattning av historien kommer från vetskapen om att en stängning av en händelse har kommit, uppsats om att rädda privata ryan. Referenser "The Greatest War Film Ever. Släde, det var "fruktansvärt deprimerande", sid. En uppdatering om distansarbete: granskning och utsikter för nya problem. Naturligtvis uppnår dessa människor sina syften, krigen är vunnen och friheten har.





Anförda verk



Exempeluppsatsen om Saving Private Ryan Essay handlar om ett ramverk av forskningsbaserad fakta, uppsats om att rädda privata ryan, synsätt och argument rörande detta tema. Det var en gemensam produktion med Paramount och DreamWorks bilder. Filmen vann totalt 5 Oscars Oscars inklusive bästa regi i Han använder avmättad färg hela vägen genom hela filmen, vilket ger ifrån sig ett tråkigt och urtvättat intryck av filmen och fick det röda i blodet att sticka ut mot tråkig bakgrund. En annan teknik som användes var att använda en handhållen kamera som fick det att verka som om du stod inför alla faror som soldaterna stod inför, och såg alla de hemska saker de såg ur deras synvinkel.


vilket betyder att han inte skulle hålla tillbaka på något blod och blod som han ville ha med i sin film. Behärskar: Steven Spielberg. Det var verkligen lätt att kontakta henne och svara väldigt snabbt också. Detta visar den blodiga sidan av kriget men samtidigt vilka effekter det hade på de inblandade och hur förvirrad en man måste vara för att söka på en strand efter sin arm när kulor uppsats om att rädda privata ryan flyger in från vänster, höger och mitten. I öppningsscenen, innan vi ser några skådespelare, visas en helskärmsdump av den amerikanska flaggan ackompanjerat av ljudet av bugle som spelar i bakgrunden.


Flaggan visar att filmen är från amerikanernas perspektiv, trots att de gick med i kriget sent i när kriget startade i. Då visar vi den amerikanska flaggan igen men den här gången åtföljs den av den franska flaggan. Dessa två länder var båda på samma lag under hela kriget, de allierade. Detta är ironiskt eftersom Amerika gick med i kriget sent och Frankrike kapitulerade någon gång på fem år före krigets slut när de invaderades av Tyskland. Detta ger publiken intrycket att de ser på saker genom hans ögon.


Den första bilden av stranden är en lågvinklad bild av igelkottarna som användes för att stoppa båtar som kommer in på stranden, detta följs av en lång bild av båtar som närmar sig stranden. Vi går sedan in i båten och visas händerna på soldater som skakar för att visa att prövningen uppenbarligen var skrämmande, uppsats om att rädda privata ryan. Även närbilder av soldatansikten med skräckslagna blickar på dem användes uppsats om att rädda privata ryan var först att visa hur de kände men samtidigt visade det publiken vilka huvudpersonerna är.


Följande scen det omedelbara kaoset på stranden. En synvinkelbild av tyska torn används för att visa vad soldaterna var på väg mot. Publiken ser en vy av bakom soldaterna på båten med hjälp av en uppsats om att rädda privata ryan närbild, detta gör att du känner dig nervös och rädd för de inblandade. Det är vid denna tidpunkt som publiken verkligen interagerar med handlingen när båtens dörrar öppnas och alla soldater mejas ner av kulspruta, uppsats om att rädda privata ryan. Med kameran bakom soldaterna känns det som att man blir skjuten på dig och du kan känna att du undviker kulorna.


Publiken ser sedan introduktionen av den handhållna kameran när ett undervattensskott används när alla soldater hoppar i havet. De ser människor drunkna och bli skjutna medan de är i vattnet och det klarröda blodet sticker ut i vattnet. Vi kan höra vattenstänk när vi är ovanför vattnet men så fort vi går under dämpas ljudet och kulor som flyger ner i vattnet är det enda ljudet. Allt detta får oss att känna att vi är kameran och att kameran i själva verket är en person. Denna scen gav intrycket att överlevnad var omöjlig. Den tredje scenen under de första tjugofem minuterna fokuserar publikens uppmärksamhet på en karaktär, kapten Miller och hans förvirring.


I den här scenen kastas vi in ​​i D-dagens fasor med honom och känner blodbadet som han känner. Publiken börjar med att se en närbild av kapten Millers ansikte och ljudet dämpas och allt saktas ner. Gradvis hörs ljudet av långsammare explosioner och ackompanjeras av ett skott över axeln ur kapten Millers perspektiv. De ser sedan häftiga bilder av kapten Miller som växlar mellan detta och skräcken runt honom som visas med ett skott över axeln. Scenen avslutas med att visa publiken en soldat som säger några ord sedan en enorm explosion och ljud återställs och soldaten talar och frågar vad han ska göra härnäst.


I slutscenen som uppsats om att rädda privata ryan slutstriden visas vi kapten Miller som vilar, efter att ha erövrat Omaha-stranden och pratat med sergeant Howard. Publiken ser en lång bild av stranden efter att soldaterna har lämnat och kaoset som just har inträffat finalerna vaknar till liv. Vi kan se döda kroppar överallt och havet är fläckigt av blod. Tittarna ser sedan en närbild av kapten Millers ögon när vi skickas tillbaka till en lågvinklad bild av stranden medan mjuk musik tonar in i ljudet av vågor som är lugnt efter att kaoset är över.


Den här bilden etablerar scenen och länkar till titeln och ger en handling till filmen. e uppnådde detta med användningen av de-saturation men främst tror jag att det berodde på användningen av den handhållna kameran som fick publiken att känna att den var med i filmen och för det andra hjälpte användningen av hans kameravinklar mycket vid framställningen av filmen uppsats om att rädda privata ryan verkliga och fick publiken att känna för personerna som var inblandade. Jag tycker att filmen var en bra film då det inte är en typisk krigsfilm som bara tilltalar de äldre den tilltalar alla människor och effektiv på att få publiken att chockas. Saving Private Ryan Essay, uppsats om att rädda privata ryan. com, 6 dec, öppnas 7 januari, comDec Saving Private Ryan Uppsatsämnen: Steven Spielberg. Uppsats, Sidor 6 ord.


Få kvalitetshjälp nu. Citera denna sida Saving Private Ryan Essay, uppsats om att rädda privata ryan. Senaste uppsatsprover. Undvik att skicka in plagierade uppgifter. Hittar inte det du behöver? Det är inte tillåtet att kopiera innehåll på denna webbplats. Be en professionell expert hjälpa dig med din text. BE skribenten om hjälp. Ge oss din e-post så skickar vi den uppsats du behöver. Skicka mig provet. Genom att klicka på Skicka mig provet godkänner du villkoren för vår tjänst. Vi skickar inte skräppost eller irrelevanta meddelanden till dig. Ange var du ska skicka provet. Snälla du uppsats om att rädda privata ryan din inkorg. Gå till Min inkorg. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse.


Få ditt jobb gjort av en professionell expert. Anställ författare. Pengar tillbaka garanti.





uppsats om kultur och tradition



Publiken ser en lång bild av stranden efter att soldaterna har lämnat och kaoset som just har inträffat finalerna vaknar till liv. Vi kan se döda kroppar överallt och havet är fläckigt av blod. Tittarna ser sedan en närbild av kapten Millers ögon när vi skickas tillbaka till en lågvinklad bild av stranden medan mjuk musik tonar in i ljudet av vågor som är lugnt efter att kaoset är över. Den här bilden etablerar scenen och länkar till titeln och ger en handling till filmen. e uppnådde detta med användningen av de-saturation men främst tror jag att det berodde på användningen av den handhållna kameran som fick publiken att känna att den var med i filmen och för det andra hjälpte användningen av hans kameravinklar mycket vid framställningen av filmen verkade verkliga och fick publiken att känna för personerna som var inblandade.


Jag tycker att filmen var en bra film då det inte är en typisk krigsfilm som bara tilltalar de äldre den tilltalar alla människor och effektiv på att få publiken att chockas. Saving Private Ryan Essay. com, dec 06, Öppnad 7 januari, com , dec Saving Private Ryan Uppsatsämnen: Steven Spielberg. Uppsats, Sidor 6 ord. Få kvalitetshjälp nu. Citera denna sida Saving Private Ryan Essay. Senaste uppsatsprover. Undvik att skicka in plagierade uppgifter. Hittar inte det du behöver? Det är inte tillåtet att kopiera innehåll på denna webbplats. Be en professionell expert hjälpa dig med din text. BE skribenten om hjälp. Ge oss din e-post så skickar vi den uppsats du behöver. Skicka mig provet. Gammal ras I verkligt krig har soldater blivit slitna från sina familjer och överlevt, ibland knappt, i främmande omgivningar.


Författaren till With the Old Breed säger upprepade gånger att han "bara ville överleva", sid. Faktum är att Sledge noterar att han inte ville bli "tyngd med ansvar" för att vara befälhavare. Det var bättre att vara en mortarman, för då skulle bara överleva vara en seger. Därför var det "riktiga kriget" verkligheten på marken, och enligt E. Släde, det var "fruktansvärt deprimerande", sid. Denna artikel kommer att visa att det "riktiga kriget" återfinns i de ofta vardagliga och "deprimerande" erfarenheterna av dess soldater, och kommer också att diskutera motpolen till idealiserad hjältemod. eal war är... Referenser Sledge, E. Med den gamla rasen. Random House, Spielberg, S. Långfilm, för menig Witt, idén finns i en annan värld.


För Sgt. Walesiska, ingen aning finns -- och han försöker få menig Witt att se så mycket. Ändå är Malicks poäng att en sådan värld existerar. Faktum är att han börjar filmen med öbornas bönsånger och rullar krediter till samma sång. Vid ett tillfälle sitter en av soldaterna Dale i ösregnet och klamrar sig fast vid sig själv innan han kastar bort sin samling japanska molarer. Malick spelar det hemskt vackra partituren av Charles Ives, "The Unanswered Question", för att understryka känslan av andlig ödslighet i Dales hemska hobby. Skådespeleriet i filmen är en annan punkt av intresse. Malicks karaktärer är inte så mycket manus som de fångas på film: varje skådespelare spelar i huvudsak sig själv.


Jim Caviezel är menig Witt. Sean Penn är Sgt. Vad Malick åtog sig att göra med... St Division har också stött humanitära hjälpinsatser i Rwanda och Somalia och har utplacerats som fredsbevarande styrkor till Haiti och Bosnien. Som en del av invasionen av Irak, Operation Iraqi Freedom, utplacerades Screaming Eagles återigen till Iraks st. Genom att använda staden Mosul som sin primära operationsbas fortsatte de sedan att bli en del av ockupationsstyrkorna i Irak innan de drogs tillbaka för vila och ombyggnad. De befintliga infanteribrigaderna, artilleribrigaderna och flygbrigaderna omvandlades som en del av arméns modulära omvandling, med tillägget av återaktivering av ett nytt 4th Brigade Combat Team, kallat Currahee, och dess underordnade enheter för att bilda en större enhetsdivision, en av arméns största st.


Verk Citerad st Airborne Division. Fort Campbell, Kentucky. htm Lone Sentry. livet för en veteran från andra världskriget. Specifikt kommer den att innehålla biografin om fallskärmsjägaren Francis L. Sampson under andra världskriget. Fader Francis L. Sampson var en vigd katolsk präst, en fallskärmsjägare, en armépräst och steg i graderna för att bli generalmajor under sin armétjänst. Under andra världskriget tjänstgjorde han som fallskärmsjägare, togs till fånga av tyskarna och blev den slutliga inspirationen till en storfilm. Francis L. Sampson föddes i Cherokee, Iowa den 29 februari. Han tog examen från Notre Dame University i , och gick in i St. Paul's Seminary i Saint Paul, Minnesota, där han studerade till katolsk präst.


Han vigdes till präst i , och arbetade som präst en kort stund tills han tog värvning i U. Armén som präst. Genom att han hade avslutat arméprästskolan och gick med i st... Referenser "The Greatest War Film Ever. Hourihan, William J. Mackenzie, Drew. Face-off, -- John Travolta och Nicholas Cage hjälpte till att skapa Woos första riktiga Hollywood-blockbuster på tredje försöket. Mission Impossible 2, -- Tom Cruise. Ren, oförfalskad action och spänning i äkta Woo-stil. Windtalkers, -- diskuterat tidigare. Kritiskt utmärkt. Ingen stor kassasuccé. Red Cliff, - hans första film tillbaka i Hong Kong efter en lång vistelse i Hollywood. Kritiskt nog, kanske hans bästa insats någonsin Yahoo.


Inverkan på asiatisk film Att säga att John Woo har haft ett enormt inflytande på asiatisk filmskapande vore lämpligt. Hans tankeväckande stil att göra actionfilmer med mycket blod och ändå innehålla dem i en film som projicerar mänsklighet, ridderlighet och känslighet var okänd. Han förde dramatisk, men ändå "poetisk" action till actionfilmer och moraliskt uttryck till filmskapande i Asien. Den noggranna och disciplinerade berättarstilen hos en... Bibliografi Ebiri, B. reportrar, Tribune. Chicago Tribune. sökfrågor: Tyvärr, lika lovande som de potentiella fördelarna med att införliva hjärnbaserat, aktivt lärande, frågebaserat, praktiskt deltagande och flera intelligensbaserade metoder för akademisk undervisning är, är omfattande program av denna karaktär i stort sett otillgängliga på en stor skala, på grund av budgetöverväganden.


Om man får välja mellan icke-akademisk programmering och pedagogisk programmering, skulle de flesta mellan- och gymnasieelever naturligtvis föredra det tidigare. Å andra sidan, där undervisningsmetoderna avviker från den traditionella begränsningen till endast föreläsningar och läroböcker Bimonte, ökar även frivillig klassnärvaro. Ändå försummar samtida utbildningsprogram i allmänhet det potentiellt värdefulla mediet för tv-undervisning utom i samband med... Referenser Aktivt lärande: Få eleverna att arbeta och tänka i klassrummet På tal om undervisning, 5 1.


Ny design för undervisning och lärande: Främja aktivt lärande i morgondagens skolor. San Francisco: Jossey-Bass. Bickman, M. Minding American Education: Återta traditionen av aktivt lärande. New York City: Teachers College Press. Bimonte, R. Om din klass var valfri, skulle någon delta. Momentum, 36 4 , 6. Föräldrar som är benägna att begränsa barns utsatthet för våld kommer att göra det som en självklarhet. Föräldrar som inte känner så kommer inte att göra det. Därför, om det inte går att lita på föräldrar för att polisera sina barn, då måste samhället-för vilken samhällsordning vill ha våldsbelastade barn som lägger sitt kriminella beteende över sig?


I mitten av tiden började en underkommitté under senaten att undersöka "källorna till den moraliska rötan i kärnan av ett annars blomstrande efterkrigs-Amerika", Knox, 4. Denna kommitté tittade på serietidningsindustrin, filmer och särskilt på tv. Även om dessa ansträngningar gjorde lite eller ingenting för att stävja intresset för ämnen som anses vara anti-amerikanska eller "omoraliska", visar det djupet av tid och ansträngning som har lagts ner på denna fråga - på alla nivåer. Men med tiden har tv blivit mer liberal snarare än mindre. Så som svar... Referenser American Academy of Child and Adolescent Psychiatry. Barn och tv-våld. Acc: 12 okt, Duncan, P. Attraktioner till våld och utbildningens gränser.


The Journal of Aesthetic Education. Hornaday, a. 6 augusti, föräldrar oroar sig över barnunderhållning. Washington Post. Sunday Arts, N Inte ens för fem år sedan var detta fallet. Moore använder sitt eget märke av undersökande, och ibland mycket laddad och känslomässigt partisk journalistik för att göra sina poänger. Han får folk att med våld inte hålla med om hans beslut, men han får folk att tänka, något som många filmskapare helt enkelt undviker. Moores dokumentärer är mer än underhållning, de får folk att prata om och undersöka frågor på egen hand. Hans budskap kanske inte tilltalar alla, men hans metoder är några av de bästa inom filmskapande.


Han skapar filmer som folk minns, och detta är en viktig aspekt av processen. Han använder känslomässiga, kontroversiella, sociala och meningsfulla teman för att "röra i potten" och kommer säkerligen att vara en av de mest ihågkomna filmskaparna under 2000-talet. Steven Spielberg är förmodligen den mest inflytelserika och viktigaste filmskaparen idag. Hans filmer är mycket mer än underhållning, de är tankeväckande, konstnärliga och fantastiskt minnesvärda. Från…. På femte plats konkurrerar några engelskspråkiga biografer direkt med Hollywood inom sin egen spelplan. De sjätte och sjunde biograftyperna är intressanta, eftersom de försöker behålla en singulär identitet utan yttre påverkan.


En av dessa är biografen som existerar helt inom en statligt kontrollerad industri, som ofta subventioneras av samma stat. Slutligen finns det de nationella biograferna som har en så specifik identitet att de tar avstånd, vad gäller språk eller kultur, från de nationalstater inom vilka de existerar. Efter att ha identifierat dessa kategorier påpekar Crofts också vikten av att inse deras permeabilitet. Författaren använder exemplet med franska, australiensiska och indiska filmer för att visa detta. Fransmännen skulle till exempel verka inom områdena för att skilja sig från Hollywood, inte konkurrera direkt med det, utan emellanåt framföra kritik om dess filmer och metoder.


Vid exceptionella tillfällen skulle fransk film också våga... Referenser Abbas, a. Hong Kong. The Cinema of Small Nations. Redigerad av Hjort och Petrie. Edinburgh: Edinburgh University Press. Altman, R. London: Palgrave Macmillan Bergfelder, T. The Nation Vanishes: Europeiska samproduktioner och populär genreformel i s och s. Bio och Nation. Redigerad av Hjort och MacKenzie. London och New York: Routledge. Crofts, S. Teoretisera National Cinema. Redigerat av Vitali och Willemen. London: Palgrave Macmillan. Grunden i argumentet kommer till centralpunkten för censoship - vem som måste pottas och varför måste de pottas? Idéer, politiska, sociala, annars kan vara litteraturaftons farligaste. Till exempel, i 1800-talets autokatiska egimer, ansågs Kal Max, till och med Voltaie, Locke och Jeffesons idéer vara underordnade eftersom de utmanade tingens ode, idén att monakin skulle bedrivas genom gudomlig åsikt, och att vissa människor hade, genom uppenbart öde, rätt att vara lika med andra.


Likaså förändras bilder och uttryck över tiden, vilket leder till allmän acceptans. På samma sätt antyddes sexuell aktivitet från de första dagarna... hänvisar till homoerotik i ett coming of age-drama; en annan kan se kritik av kriget mot terrorismen subversiv, medan ytterligare en annan kan finna litterärt värde i konstverk av någon som Robert Mapplethorpe. För att upprätthålla ett fritt och rättvist samhälle där idéer är starka varor måste vi alltså ta uppfattningen att en utbildad befolkning är en informerad befolkning. Vårt fokus bör ligga på att utbilda barn och ungdomar så att de, när det är lämpligt, kan fatta beslut om vad som är rätt, fel - hur man vet källmaterial och framför allt vilka idéer de kan vilja acceptera och vilka de ska förkasta. Den här dokumentären borde visas i klassrummet för, precis som filmen Saving Private Ryan, tar den med sig historiens verkliga historia in i människors liv utan att förhärliga problemet.


Krig och konflikt är inte snyggt, inte snyggt, och människor dör inte som de gör i en John Wayne-western. Visst material är naturligtvis åldersberoende, men det är viktigt att notera att i mellan- och gymnasieskolan uppskattar eleverna sanningen mer än halvsanningar och gamla ordspråk om historia som helt enkelt inte är fakta. Trupper Orden "stödja våra trupper" sägs ofta som en rutinfråga, enligt Roger Stahls artikel med titeln "Varför vi stödjer trupperna". Medlemmar av vänstern de senaste åren har också antagit frasen att antyda att de stöder trupperna, även om de inte stöder kriget. Ändå säger Stahl att "en sådan retorik i slutändan verkar för att utestänga debatt snarare än att uppmuntra dess medborgare och företrädare att direkt engagera sig i orsakerna till dödandet, oavsett om de är rätt eller fel, lagliga eller olagliga, effektiva eller ineffektiva" Stahl [CENTRALT ARGUMENT].


Det reducerar debatten om krig till en fråga om vem som "stödjer trupperna" mest, snarare än... Levande minne försvinner Efter att ha läst den andra bilden i Power Point-presentationen om dödsfallen av de sista franska veteranerna från första världskriget, vilken skillnad tror du att det gör för vår uppskattning av historien när de som faktiskt upplevt den dör? Uppskattningen av historien intensifieras när den levande kopplingen till händelsen släcks. Den speciella tiden i historien kan inte återbesökas genom berättelserna och berättelserna från människorna som faktiskt levde genom den, utan kan endast nås via böcker, tidskrifter, tidningar och foton.


Av denna anledning blir händelsen faktiskt mer betydelsefull eftersom den är historisk och det finns inget sätt att hämta detaljer om det längre genom människorna som upplevde det på egen hand. Skillnaden i uppskattning av historien kommer från vetskapen om att en stängning av en händelse har kommit. Fråga 2 Belle Epoque och första världskriget Om du... American Experience With War Vilken historiker - David M. Kennedy, eller John Shy - representerar bäst den amerikanska erfarenheten av krig? När man läser Kennedys - och Shys - essädiskussioner är det nödvändigt att sätta deras skrifter i tidens sammanhang. Kennedy skrev sin uppsats i , och Shy skrev sin i Men trots de tumultartade globala förändringarna sedan s, är de tilldelade uppsatserna tidlösa i sin intelligenta analys, mycket viktiga när det gäller deras direkta precision av U.


historia och krig, och därmed ge värdefull läsning för alla elever i tiden. Men uppsatsen av Kennedy, enligt denna författares åsikt, återspeglar bäst helhetssynen på Amerika, dess folk,... Referenser Coser, Lewis A. Sociologisk teori: En bok med läsningar. Toronto: The MacMillan Company, Kennedy, David M. Ett folk som är många och beväpnade: reflektioner över den militära kampen för amerikansk självständighet. New York: Oxford University Press, populära filmer, The Patriot and Glory för att diskutera och utvärdera ledarskapsillustrationer. Författaren fokuserar på ledaregenskaperna i varje film. Författaren utforskar sedan skillnaderna och likheterna mellan de två, särskilt när det kommer till ledarskap.


Det fanns sex källor som användes för att slutföra denna artikel. De flesta filmbesökare håller med om att filmproduktionerna som de går och tittar på har ett tema. Temat kan vara uppenbart och flagrant, eller så kan temat inte vara något annat än en underton som går genom handlingen. Teman bevisas inte alltid direkt, utan avnjuts först efter att man har kunnat njuta av filmen och smälta dess mer uppenbara element och sanningar. Två populära filmer ger ett tema om ledarskap. Ledarskap är ett brett diskussionsämne på många arenor idag, eftersom det är möjligt att visa och känna igen ledarskap på många olika sätt.


Ledarskap är... Artilleri Militärfältartilleriframsteg Varför stridsvagnen valdes som ämne för denna uppsatsfråga: "Identifiera en förändring eller utveckling i krigföring som hade en djupgående inverkan på krigföringen mellan och demonstrera varför denna förändring eller utveckling var viktig för utvecklingen av krigföring. Visst, den allra första stridsvagnen, "Little Willie," beställdes av britterna och togs inte i bruk förrän slaget vid Somme den 15 september, ; och, givet, under första världskriget hade stridsvagnen inte en "djupgående inverkan" på det kriget.


Men tankens uppkomst hade verkligen en djupgående inverkan på krigföringens utveckling till... Referenser Anderson, Rich. Förenta staternas armé i andra världskriget. Militär historia online. Dastrup, Boyd L. King of Battle: A Branch History of the U. Arméns fältartilleri. Fort Monroe, Virginia: Office of the Command Historian, United States Army Training and Doctrin Command. Under tiden är min favoritkaraktär James T. Han blir så småningom reporter för arméns tidning, Stars and Stripes, och trogen Kubricks stil att utveckla fascinerande karaktärer är han en paradox: han bär ett fredstecken på sin uniform men på hjälmen står det "Born to Kill.


Översten frågar, "Marine, vad är den där knappen på din kroppsrustning? hatten är det tänkt att vara, något slags sjukt skämt? Verk Citerade Stanley Kubrick. Musik av Abigail Mead. Producerad av Stanley Kubrick och Jan Harlan. Harrier Films, Studio. Tillbaka i USA får general George Marshall – en verklig officer vid den tiden – veta att tre bröder vid namn Ryan alla har dödats i kriget och att en fjärde bror fortfarande saknas i aktion någonstans i Normandie. Marshall ger order om att denna kvarvarande bror ska lokaliseras och återvändas hem omedelbart, och dessa order når kapten Miller. Han sätter sedan ihop ett team på sex män från sin outfit, tillsammans med en soldat som talar flytande franska och tyska.


Eftersom det inte finns något säkert sätt att få medicinsk hjälp, dör mannen, vilket skapar början på tvister mellan teamet. På Neuville identifierar Miller en Ryan, men han är inte den rätte. Genom ytterligare undersökningar och förhör får Miller äntligen veta att den menige Ryan de söker är inblandad i att försvara en strategiskt viktig bro djupare in i provinsen. När teamet följer denna ledning väljer Miller att förstöra en tysk vapenplats längs vägen, och en annan av hans män dör som ett resultat av striden.

No comments:

Post a Comment